8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Sleuven frezen vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Sleuven frezen in dekvloer: vloerverwarming aanbrengen in omgeving van Rotterdam?

Sleuven frezen is een van de verschillende technieken om vloerverwarming in uw woning in de omgeving Rotterdam en Numansdorp aan te brengen. Bij het infrezen komen de vloerverwarmingsbuizen in de bestaande dekvloer te liggen. Ontdek snel de voordelen van dit systeem.

Ontdek de voordelen van het sleuven frezen voor vloerverwarming

Het infrezen van vloerverwarmingsbuizen heeft de volgende voordelen:

  • U hoeft de dekvloer er niet uit te halen;
  • Geen extra opbouwhoogte nodig is (geen deuren inkorten/ geen verlaging v/h keukenblad);
  • Snelle opwarmtijd van de vloer omdat de slangen tegen het oppervlak liggen;
  • Goedkoopste manier van installatie;
  • (Meestal) realiseerbaar in 1 dag.

De meeste woningen zijn voorzien van een betonnen vloer met daarop een dekvloer. Deze methode is geschikt als bijverwarming, hoofd/bijverwarming maar ook als hoofdverwarming (mits bij oudere woningen de ondervloer geïsoleerd is of wordt gedaan).

Een stofarme installatie

De stofafzuiging gebeurt d.m.v. een professionele industriële stofzuiger welke is gekoppeld aan een losse cycloon, waardoor wij zéér stofarm (lees stofvrij) kunnen frezen. Het opgezogen gruis wordt in handelbare zakken buiten gezet zodat dit met de ophaaldienst meegenomen kan worden.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat het aantal m² door onze monteur(s), uit de omgeving van Rotterdam en Numansdorp, is berekend en in gelijke groepen is verdeeld (iedere groep ongeveer even lang t.b.v. opwarmtijd en weerstand) frezen we de sleuven in o.b.v. het slakkenhuispatroon (aanvoer naast een afvoer). Dit gebeurt door middel van een professionele diamantzaagmachine, die speciaal is ontwikkeld om sleuven in afwerkvloeren te maken.

Door gebruik te maken van hoogwaardige kwaliteit diamantzaagbladen (door ons bedrijf zelf ontwikkeld) is er een bijna 100% garantie dat het frezen van de sleuven in uw woning in de buurt van Numansdorp en Rotterdam mogelijk is. Nadat de sleuven zijn gefreesd gaat de monteur de vloerverdeler monteren en waar nodig zal er een bypassventiel welke de doorstroming van de cv-installatie waarborgt geplaatst worden.

Nadat de vloerverdeler is gemonteerd worden de slangen in de sleuven aangebracht, de slangen aan de vloerverdeler gemonteerd d.m.v. speciale koppelingen. De slangen worden door ons op een speciale manier gevuld en ontlucht.

Het cv-systeem en de vloerverwarmingsinstallatie wordt daarna op druk gezet en de vloerverwarming zal getest worden, uiteraard met een duidelijke mondelinge uitleg door de monteur over het aanbrengen. Ook zal er een gebruiksaanwijzing afgegeven worden.

Waaruit kan uw dekvloer bestaan?

De dekvloer kan bestaan uit zand/cement of anhydriet. Door beton is niet te frezen, tevens is het niet mogelijk om door tegels heen te frezen voor het maken van sleuven voor uw vloerverwarming in Rotterdam of Numansdorp. Deze dienen eerst te worden verwijderd en daarna zal de vloer weer geëgaliseerd moeten worden, zodat de vloer weer glad en vlak genoeg is om in te frezen.

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie te ontvangen over het frezen van sleuven voor vloerverwarming in de omgeving van Rotterdam en Numansdorp? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0186 – 680150Wij staan u graag te woord! Of kom langs in onze showroom in Numansdorp. 

Heeft u vragen of opmerkingen?