8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Goede vloerverwarming kopen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Goede en voelbaar betere vloerverwarming kopen

U wilt goede vloerverwarming kopen voor uw woning of bedrijfspand. Met de vloerverarming van 123Vloerverwarming zit u goed. Of u op zoek bent naar elektrische verwarming, verwarming op een noppenplaat of naar matten: wij hebben het allemaal in ons assortiment opgenomen, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt.

Goede vloerverwarming met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding kopen

Uw woning of bedrijfspand op een fijne manier verwarmen? Dat doet u natuurlijk met onze vloerverwarming. Niet alleen zorgt het voor een prettige manier van verwarmen, het ziet er ook nog eens zeer aantrekkelijk uit én u bespaart in de kosten. Omdat de vloerverwarming bijna geen ruimte inneemt heeft u ruimte over voor een prachtige inrichting. U kunt onze goede vloerverwarming kopen in de winkel in Numansdorp, niet ver van Rotterdam.

Snel een aangename ruimtetemperatuur

Onze vloerverwarmingen werken met een lage aanvoertemperatuur, waardoor u sneller een aangename ruimtetemperatuur bereikt in vergelijking tot een gewone verwarming, is verwarming onder uw vloer een zeer geschikte oplossing. U kiest bij ons uit diverse systemen, altijd van uitstekende kwaliteit en voor de scherpste prijzen. Zo weet u zeker dat u bij ons het systeem vindt dat volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!

Heeft u vragen of opmerkingen?