8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming isoleren

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Bij 123Vloerverwarming uit Huizen staat kwalitatieve vloerverwarming door goed te isoleren voorop, zeker bij oude stadspanden. Wij leveren een systeem van vloerverwarming dat energiezuinig verwarmt én de warmte binnenhoudt dankzij goede isolatie. Al meer dan dertig jaar leveren én installeren onze vakmensen de meest duurzame vloerverwarmingssystemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Kwalitatieve oplossingen om een vloerverwarming te isoleren

Aangezien het goed isoleren van de ruimte onder jouw systeem een grote impact heeft op bezuiniging van energieverbruik, bieden wij veelal vloerverwarming en isolatie binnen één systeem aan voor panden in heel Nederland. Zo kan ieder systeem helemaal naar wens worden uitgebreid met isolatiemateriaal van de hoogste kwaliteit. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en leveren puur vakmanschap. Zij nemen graag de tijd om een systeem te ontwikkelen dat niet alleen jouw ruimte goed verwarmt, maar dankzij de energiezuinige vloerverwarming ook het energieverbruik zo laag mogelijk houdt. Voor jouw verwarming en isolatie betaal je bij ons standaard de allerlaagste prijs!

Isolatie van vloerverwarming laat je over aan professionals

Door te kiezen voor isolatie onder de vloerverwarming, gaat er weinig warmte vanuit de ruimte verloren en verlaag je actief jouw energieverbruik. Naast dat dit goed is voor je eigen portemonnee, help je uiteraard ook het milieu een handje met goede isolatie onder je elektrische vloerverwarming. 123Vloerverwarming heeft een groot assortiment aan materialen en doe-het-zelf vloerverwarmingspakketten waarmee ieder type vloerverwarming perfect te isoleren is. Denk hierbij aan:

  • Vloerisolatiefolie
  • Vlakke en drukvaste XPS-platen
  • Vlakke en drukvaste PIR-platen

Ontdek de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het isoleren van de vloerverwarming onder jouw bedrijfsruimte of woning met behulp van goed isolatiemateriaal? Bel dan naar 0186 – 680150. Onze medewerkers vertellen je geheel vrijblijvend meer over de opties of ze geven je tips over vloerverwarming. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming