8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming isoleren

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, nabij Rotterdam, staat kwalitatieve vloerverwarming door goed te isoleren voorop. Wij leveren u een systeem van vloerverwarming dat niet alleen energiezuinig verwarmt, maar ook de warmte binnenhoudt dankzij goede isolatie. Al meer dan dertig jaar leveren én installeren onze vakmensen de meest duurzame vloerverwarmingssystemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Kwalitatieve oplossingen om een vloerverwarming te isoleren

Aangezien het goed isoleren van uw systeem een grote impact heeft op bezuiniging van uw energieverbruik, bieden wij veelal vloerverwarming en isolatie binnen één systeem aan voor panden in Rotterdam, Numansdorp en elders in Nederland. Zo kan ieder systeem helemaal naar wens worden uitgebreid met isolatiemateriaal van de hoogste kwaliteit. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en leveren puur vakmanschap. Zij nemen graag de tijd om een systeem te ontwikkelen dat niet alleen uw ruimte goed verwarmt, maar dankzij de energiezuinige vloerverwarming ook uw energieverbruik zo laag mogelijk houdt. Voor uw verwarming en isolatie betaalt u bij ons standaard de allerlaagste prijs!

Vloerverwarming en isolatie laat u over aan professionals

Door te kiezen voor isolatie rondom uw vloerverwarming, gaat er weinig warmte vanuit de ruimte verloren en verlaagt u actief uw energieverbruik. Naast dat dit goed voor uw eigen portemonnee is, helpt u uiteraard ook het milieu een handje met een goed geïsoleerde, elektrische vloerverwarming. 123Vloerverwarming in Numansdorp heeft een groot assortiment materialen en doe-het-zelf vloerverwarmingspakketten waarmee ieder type vloerverwarming perfect te isoleren is. Denk hierbij aan:

  • Vloerisolatiefolie
  • Vlakke en drukvaste XPS-platen
  • Vlakke en drukvaste PIR-platen

Ontdek de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het isoleren van de vloerverwarming binnen uw bedrijfsruimte of woning in regio Numansdorp en Rotterdam met behulp van goed isolatiemateriaal? Bel dan naar 0186 – 680150. Onze medewerkers vertellen u geheel vrijblijvend meer over de opties. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming