8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Subsidie voor vloerverwarming

Subsidie voor vloerverwarming

Ben je benieuwd naar de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor het aanleggen van vloerverwarming? Wij van 123Vloerverwarming hebben de informatie die je nodig hebt. Er bestaat namelijk geen subsidie voor het installeren van vloerverwarming, maar er zijn wel andere subsidieregelingen waarmee je kunt besparen op je systeem.

Droogbouw vloerverwarming of gas

Droogbouw vloerverwarming laten installeren door de professionals van 123vloerverwarming.nl?

Ontvang je subsidie voor vloerverwarming?

Op dit moment bestaat er helaas dus geen directe subsidieregeling voor het aanleggen van vloerverwarming. Er zijn echter zaken die te maken hebben met vloerverwarming waar je wél subsidie voor kunt krijgen. Zo kun je subsidie ontvangen voor het isoleren van je vloer, een zonneboiler of bepaalde cv-ketels die onderdeel zijn van het systeem. Ook voor een warmtepomp kun je subsidie aanvragen. De specifieke voorwaarden en bedragen kunnen variëren, dus het is verstandig om te informeren naar de beschikbare subsidies in jouw regio. Zo kun je middels subsidie toch besparen op de aanschafkosten van je vloerverwarming én bespaar je met jouw vloerverwarming op energiekosten.

Veelgestelde vragen over droogbouw vloerverwarming of gas:

Welke type vloerverwarming is het beste?

Welke vloerverwarming het beste past in jouw huis, is afhankelijk van een aantal factoren. De oppervlakte van de ruimte speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol. Maar ook de gewenste soort vloerafwerking en het gebruik van eventuele andere warmtebronnen. Bedenk daarom vooraf goed wat jouw wensen voor de vloerverwarming zijn.

Wat is droogsysteem vloerverwarming?

Bij een droogsysteem vloerverwarming worden de verwarmingsbuizen in voorgevormde isolatieplaten geplaatst. Deze platen zijn gemaakt van polystyreen of piepschuim en doen dienst als warmtegeleider. Hierdoor warmt de vloer heel snel op, zelfs sneller dan bij een nat systeem waarbij de vloerverwarming in de cementdekvloer is geplaatst.

Wat kost droge vloerverwarming?

De exacte prijs van droge vloerverwarming kun je navragen bij installatie expert. De prijs wordt namelijk bepaald door verschillende factoren. Het tarief voor 10 vierkante meter droge vloerverwarming is gemiddeld ongeveer €700,-.

Hoe weet ik of de vloerverwarming werkt?

Je kunt eenvoudig testen of jouw vloerverwarming werkt. Zet hiervoor de vloerverwarming aan en voel of de vloer warm wordt. Je kunt ook de vloer even nat maken om te kijken of de verwarming op alle plekken even goed werkt. Blijft het lang nat? Dan is op die plek geen vloerverwarming aanwezig of werkt deze onvoldoende.

Droogbouw vloerverwarming laten installeren door de professionals van 123vloerverwarming.nl?

Ontdek de mogelijkheden voor jouw pand

Wil je weten hoe jij met subsidie kunt besparen op jouw vloerverwarming? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Onze experts bij 123Vloerverwarming kunnen je voorzien van gedetailleerde informatie. Profiteer van deze kans om je huis te voorzien van vloerverwarming en verlaag zowel je energiekosten als je ecologische voetafdruk.

In 4 stappen uw vloerverwarming offerte!

Stap 1 van 4

123Vloerverwarming