8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming op de bovenverdieping

Vloerverwarming op de bovenverdieping

Overweeg je vloerverwarming op de bovenverdieping van je pand? Dat is een goede keuze! Vloerverwarming op de bovenverdieping biedt niet alleen warmte, maar ook comfort en energie-efficiëntie. Zo is je gehele pand gelijkmatig verwarmd, ook de ruimtes op de bovenverdieping.

Droogbouw vloerverwarming of gas

Droogbouw vloerverwarming laten installeren door de professionals van 123vloerverwarming.nl?

Vloerverwarming laten leggen op de bovenverdieping

Het leggen van vloerverwarming op de bovenverdieping is een slimme investering. Hiermee creëer je niet alleen een gelijkmatige en aangename temperatuur in elke kamer, maar bespaar je ook op je energierekening. Onze experts kunnen je adviseren over het juiste systeem voor jouw bovenverdieping, of het nu om een slaapkamer, badkamer, of een andere ruimte gaat. Zo adviseren we je bijvoorbeeld over vloerverwarming in combinatie met stadsverwarming. Laat ons je begeleiden en adviseren over de beste oplossingen voor de bovenverdieping van jouw pand.

Veelgestelde vragen over droogbouw vloerverwarming of gas:

Welke type vloerverwarming is het beste?

Welke vloerverwarming het beste past in jouw huis, is afhankelijk van een aantal factoren. De oppervlakte van de ruimte speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol. Maar ook de gewenste soort vloerafwerking en het gebruik van eventuele andere warmtebronnen. Bedenk daarom vooraf goed wat jouw wensen voor de vloerverwarming zijn.

Wat is droogsysteem vloerverwarming?

Bij een droogsysteem vloerverwarming worden de verwarmingsbuizen in voorgevormde isolatieplaten geplaatst. Deze platen zijn gemaakt van polystyreen of piepschuim en doen dienst als warmtegeleider. Hierdoor warmt de vloer heel snel op, zelfs sneller dan bij een nat systeem waarbij de vloerverwarming in de cementdekvloer is geplaatst.

Wat kost droge vloerverwarming?

De exacte prijs van droge vloerverwarming kun je navragen bij installatie expert. De prijs wordt namelijk bepaald door verschillende factoren. Het tarief voor 10 vierkante meter droge vloerverwarming is gemiddeld ongeveer €700,-.

Hoe weet ik of de vloerverwarming werkt?

Je kunt eenvoudig testen of jouw vloerverwarming werkt. Zet hiervoor de vloerverwarming aan en voel of de vloer warm wordt. Je kunt ook de vloer even nat maken om te kijken of de verwarming op alle plekken even goed werkt. Blijft het lang nat? Dan is op die plek geen vloerverwarming aanwezig of werkt deze onvoldoende.

Droogbouw vloerverwarming laten installeren door de professionals van 123vloerverwarming.nl?

Vraag een offerte op maat aan

Ben je overtuigd van de voordelen van vloerverwarming op de bovenverdieping? Vraag dan een offerte op maat aan bij 123Vloerverwarming. Onze experts staan klaar om de kosten te berekenen en je te voorzien van alle benodigde informatie. Maak de stap naar een comfortabelere en energiezuinigere bovenverdieping en laat ons je helpen bij het realiseren van deze upgrade in jouw woning. Neem vandaag nog contact met ons op.

In 4 stappen uw vloerverwarming offerte!

Stap 1 van 4

123Vloerverwarming