8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Bestaande vloerverwarming uitbreiden

Bestaande vloerverwarming uitbreiden

Bestaande vloerverwarming uitbreiden is goed mogelijk als je een specialist inschakelt. Je vloerverwarming uitbreiden kan een geweldige oplossing zijn als je merkt dat sommige delen van je huis niet voldoende verwarmd worden. Met de hulp van 123Vloerverwarming maak je jouw huis of pand nog aangenamer.

Droogbouw vloerverwarming of gas

Droogbouw vloerverwarming laten installeren door de professionals van 123vloerverwarming.nl?

Hoe kun je bestaande vloerverwarming laten uitbreiden?

Wanneer je kiest voor het laten uitbreiden van je bestaande vloerverwarming, voeg je slimme oplossingen toe aan je verwarmingssysteem. Dit kan inhouden dat je extra verwarmingsbuizen laat leggen of thermostatische regelventielen installeert. Ook kun je een pompschakelaar toevoegen. Door deze onderdelen toe te voegen aan je bestaande systeem, zorg je ervoor dat elke hoek van je huis de gewenste warmte krijgt, terwijl je energie bespaart. Men kiest er ook vaak voor om een bestaande vloerverwarming uit te breiden als ze nieuwe ruimtes willen verwarmen. Laat bijvoorbeeld ook vloerverwarming op de bovenverdieping leggen. Wij helpen je hier graag bij. Bij ons ontvang je betrouwbaar advies over de beste mogelijkheden voor jouw situatie.

Veelgestelde vragen over droogbouw vloerverwarming of gas:

Welke type vloerverwarming is het beste?

Welke vloerverwarming het beste past in jouw huis, is afhankelijk van een aantal factoren. De oppervlakte van de ruimte speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol. Maar ook de gewenste soort vloerafwerking en het gebruik van eventuele andere warmtebronnen. Bedenk daarom vooraf goed wat jouw wensen voor de vloerverwarming zijn.

Wat is droogsysteem vloerverwarming?

Bij een droogsysteem vloerverwarming worden de verwarmingsbuizen in voorgevormde isolatieplaten geplaatst. Deze platen zijn gemaakt van polystyreen of piepschuim en doen dienst als warmtegeleider. Hierdoor warmt de vloer heel snel op, zelfs sneller dan bij een nat systeem waarbij de vloerverwarming in de cementdekvloer is geplaatst.

Wat kost droge vloerverwarming?

De exacte prijs van droge vloerverwarming kun je navragen bij installatie expert. De prijs wordt namelijk bepaald door verschillende factoren. Het tarief voor 10 vierkante meter droge vloerverwarming is gemiddeld ongeveer €700,-.

Hoe weet ik of de vloerverwarming werkt?

Je kunt eenvoudig testen of jouw vloerverwarming werkt. Zet hiervoor de vloerverwarming aan en voel of de vloer warm wordt. Je kunt ook de vloer even nat maken om te kijken of de verwarming op alle plekken even goed werkt. Blijft het lang nat? Dan is op die plek geen vloerverwarming aanwezig of werkt deze onvoldoende.

Droogbouw vloerverwarming laten installeren door de professionals van 123vloerverwarming.nl?

Ontdek de mogelijkheden

Informeer vandaag nog naar de opties voor het verbeteren van je comfort en energie-efficiëntie. Bij 123Vloerverwarming staan we klaar om je te begeleiden en een persoonlijke offerte op te stellen, zodat je binnenkort kunt genieten van een nog aangenamere omgeving. Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij het uitbreiden van je bestaande vloerverwarming.

In 4 stappen uw vloerverwarming offerte!

Stap 1 van 4

123Vloerverwarming