8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Verdeler vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Verdeler vloerverwarming

Voor een goede verdeler van uw vloerverwarming schakelt u natuurlijk een specialistisch bedrijf zoals 123Vloerverwarming, in de regio Rotterdam en Numansdorp in. Een goede verdeler van de vloerverwarming is belangrijk om optimaal te kunnen genieten van uw vloerverwarming. U bent dan natuurlijk ook op zoek naar een echte specialist die dit voor u kan regelen. 123Vloerverwarming is al vanaf 1980 specialist op het gebied van vloerverwarming.

Een verdeler voor uw vloerverwarming in de regio Rotterdam en Numansdorp

We hebben al jaren ervaring op het gebied van verkopen en installeren van vloerverwarmingen. Door de jaren heen zijn wij een begrip geworden door de gehele Benelux. We bieden kwaliteitsproducten tegen zeer scherpe prijzen; we bieden dan ook altijd de laagste prijsgarantie! Naast deze voordelen, kunt u ook profiteren van onze snelle en optimale service. Zo geniet u altijd van een goede garantie. Verder kunt u bij ons niet alleen terecht voor vloerverwarmingen, maar ook voor onder andere CV ketels en airco’s. Kortom, voor een goede verdeler van vloerverwarming bent u bij 123Vloerverwarming aan het juiste adres

Kies uw doe-het-zelf-pakket

Voor iedere toepassing leveren wij het doe-het-zelfpakket, bestaande uit: vloerverwarmingsverdeler inclusief een circulatiepomp en beveiliging, slangkoppelingen, benodigde meters vloerverwarmingsbuis, benodigde meters randstrookisolatie. Deze pakketten zijn er voor hoofd, hoofd/bij en bijverwarmingen. Als u dat wenst komen we ook bij u thuis langs als verdeler en installateur voor uw vloerverwarming in Numansdorp of de omgeving van Rotterdam.

Interesse in onze dienstverlening?

Een goede verdeler van vloerverwarming kan moeilijk zijn om te vinden, maar vanaf nu hoeft u niet meer te zoeken. Op onze website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar 0186 – 680150. We helpen u graag aan een goede verdeler voor uw vloerverwarming! Daarbij is het mogelijk om kennis te maken met uw verdeler in vloerverwarming in de showroom in Numansdorp, nabij Rotterdam. 

Heeft u vragen of opmerkingen?