8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloer verwarmen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Laat uw vloer verwarmen door 123Vloerverwarming

Laat uw vloer verwarmen en u zult nooit meer koude voeten hebben in uw woning in de regio Numansdorp of Rotterdam. 123Vloerverwarming installeert graag voor u de vloerverwarming die geschikt is voor uw vloer. Of u nu gaat voor de traditionele manier of voor elektrische vloerverwarming, het is allemaal mogelijk! Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Onze passie is uw vloer verwarmen

U wilt op een effectieve manier uw vloer in uw woning in omgeving Rotterdam en Numansdorp verwarmen? Dan bent u bij 123Vloerverwarming aan het juiste adres. Wij zijn al vanaf het jaar 1980 gespecialiseerd in vloerverwarmingen en alles daar omheen. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunt u bovendien bij ons terecht voor een snelle en optimale service. Ontvangt u graag persoonlijk en deskundig advies? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Ontdek de voordelen van vloerverwarming

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het verwarmen van uw vloer in de regio Numansdorp en Rotterdam. Vloerverwarming heeft namelijk de volgende voordelen:

  • U bespaart energie
  • Vloerverwarming verhoogt het comfort
  • Hygiënisch en gezond resultaat
  • Meer vrijheid in uw interieurkeuze, omdat u geen radiatoren nodig heeft

De beste producten voor ongelofelijke prijzen

Wij bieden u de beste kwaliteit onderdelen voor aanlegging van vloerverwarming voor de beste prijs. Zo kunt u bij ons terecht voor een standaard doe-het-zelfpakket hoofd- en bijverwamingen. U kunt dus zelf aan de slag met de installatie of u schakelt onze vakmensen in.

Interesse in onze dienstverlening?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft vloerverwarming van 123Vloerverwarming, gevestigd in Numansdorp? Wilt u uw vloer verwarmen op een effectieve manier, een manier waar u nog jarenlang plezier van kunt hebben in de regio Numansdorp of Rotterdam? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact met ons op! U belt ons op het telefoonnummer 0186 – 680150. Wij staan graag tot uw dienst!

Heeft u vragen of opmerkingen?