8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloer verwarmen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Bent u erover aan het denken om via de vloer de ruimten te verwarmen in uw woning of bedrijfspand in Numansdorp, Rotterdam of elders in Nederland? Schakel dan de specialisten van 123Vloerverwarming in voor deskundige aanleg van vloerverwarming! Dankzij onze jarenlange ervaring en gedegen kennis weten wij welk systeem het beste bij uw wensen past, maar ook met welke onderdelen we dit het best kunnen aanleggen voor maximaal effect.

Een lagere energierekening door via de vloer te verwarmen

Verwarmen via de vloer is de laatste jaren steeds populairder geworden bij nieuwbouwwoningen in bijvoorbeeld Numansdorp en Rotterdam, maar ook bij oudere woningen wordt het steeds ‘normaler’. In een bestaande vloer is het namelijk mogelijk om een vloerverwarming in te frezen. Een vloerverwarming is een ontzettend handige manier om ruimten te verwarmen. Omdat deze onder de vloer wordt geplaatst, hangen er geen radiatoren of verwarmingsbakken aan de muur. Hierdoor heeft u volledige vrijheid in uw inrichting. Omdat de verwarmingsonderdelen onder de vloer worden geplaatst, is er ook geen mogelijkheid voor vocht- en schimmelplekken. Dit zorgt voor een gezondere lucht in de ruimte! Daarnaast worden de verwarmingsslangen door de hele ruimte geplaatst zodat u de vloer gelijkmatig kunt verwarmen. U hoeft dus minder vaak de thermostaat omhoog te draaien om de temperatuur te behouden. Met andere woorden: u verdient de aanschaf van een vloerverwarming terug via uw lagere energierekening!

Ontdek de verschillende systemen in onze showroom

123Vloerverwarming uit Numansdorp, in de buurt van Rotterdam, heeft verschillende systemen beschikbaar om ruimten via de vloer te verwarmen. Het is mogelijk om de verwarmingssystemen te ontdekken in onze showroom of via onze online catalogus. Bovendien voorzien wij u graag van een deskundig advies over de vloerverwarming die het beste bij uw wensen past. Hiervoor neemt u het best contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid