8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Verwarming via de vloer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Als u op zoek bent naar een gezonde manier van verwarmen in uw woning in Numansdorp, Rotterdam of elders in Nederland, dan raden we aan om in uw vloer een verwarming te laten plaatsen! Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, gelegen in de provincie Zuid-Holland, vindt u verschillende systemen van verwarming die in de vloer worden aangelegd. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke verwarmingssystemen het beste bij uw wensen passen.

Laat in uw vloer een verwarming plaatsen

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf verwarming in uw vloer te plaatsen in uw woning in Numansdorp, Rotterdam of elders in Zuid-Holland. Wij verkopen namelijk handige doe-het-zelfpakketten voor vloerverwarming en cv vloerverwarmingspakketten om de plaatsing voor u wat eenvoudiger te maken. Heeft u vragen? Dan zijn onze deskundige monteurs uiteraard beschikbaar om uw vragen te beantwoorden of de vloerverwarming voor u aan te leggen!

Onder welke vloeren is het mogelijk om een verwarmingselement te plaatsen?

Omdat een vloerverwarming onder de vloer wordt geplaatst, is het belangrijk om te bekijken welke vloersoorten hier geschikt voor zijn. Omdat wij verschillende systemen verkopen, heeft u bij ons vloerverwarmingsbedrijf de mogelijkheid om verwarming voor iedere vloer aan te schaffen voor woningen én bedrijfspanden in Numansdorp, Rotterdam en elders in Zuid-Holland. Enkele vloersoorten waar u een verwarming onder de vloer kunt leggen:

Daarnaast is verwarming in de vloer geschikt voor iedere ruimte, van een kantoorruimte in Rotterdam tot een badkamer in uw huis te Numansdorp. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het systeem van uw keuze

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een verwarming in uw vloer voor uw woning of bedrijfspand in Numansdorp, Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen voor het verwarmingssysteem van uw keuze. Dan heeft u een duidelijke prijsindicatie. U zult zien dat 123Vloerverwarming de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbiedt.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid