8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloer verwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Bij 123Vloerverwarming vindt u alles om uw vloer te voorzien van een professionele verwarming in de regio Numansdorp en Rotterdam. Wij zijn een vloerverwarmingsmontagebedrijf in Numansdorp, gespecialiseerd in het monteren en adviseren van vloerverwarming systemen voor de zakelijke, maar ook voor de particuliere markt.

Alles voor de verwarming van uw vloer voor de beste prijs in de regio Rotterdam en Numansdorp

We verkopen en installeren alles op het gebied van vloerverwarming tegen de laagste prijzen. Voor iedere toepassing leveren wij een doe-het-zelfpakket. Deze pakketten bestaan uit:

  • Vloerverwarmingsverdeler inclusief een circulatiepomp en beveiliging
  • Slangkoppelingen
  • Benodigde meters vloerverwarmingsbuis
  • Benodigde meters randstrookisolatie

Wat is de kostprijs voor het verwarmen van uw vloer?

Bent u nieuwsgierig naar de prijzen voor de verwarming van uw vloer in de regio Numansdorp of Rotterdam? De kostprijs voor uw vloerverwarming hangt uiteraard af van de oppervlakte van de ruimte. Wij leveren tot een oppervlakte van 100 m². De scherpe prijzen die u alleen bij levering door ons krijgt, kunt u online eenvoudig berekenen. Daarnaast is het ook mogelijk om de vloerverwarming te laten monteren, frezen of te laten monteren op matten. De prijzen hiervoor zijn ook op de site te vinden. Prijzen voor vloerverwarming gemonteerd op noppenplaten en droge en elektrische systemen zijn op aanvraag. Daarbij is het ook mogelijk om door onze experts de nodige isolatie te laten voorzien.

Neem contact op voor al uw vragen

Als u meer informatie wenst over onze diensten, een aanvraag wilt doen of nog vragen heeft over de mogelijkheden voor de verwarming van uw vloer in de omgeving van Rotterdam of Numansdorp? Dan neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 0186 – 680150 info@123vloerverwarming.nl. U kunt via de site ook heel eenvoudig een offerte aanvragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?