8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Droog systeem

Droog systeem

Laat een droog systeem leggen door 123Vloerverwarming. Dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. Daarnaast geven wij op alle installaties met een pompschakelaar vijf jaar garantie, en op alle systemen zonder pompschakelaar twee jaar garantie. Deze garantie kunnen wij bieden doordat we gebruik maken van bewezen, hoogwaardige materialen. Zo ook als u door ons een droog systeem aan laat leggen.

Een droog systeem van 123Vloerverwarming

Wanneer u bijvoorbeeld een houten balkenlaag heeft met houten vloerdelen, is vloerverwarming alleen mogelijk door middel van een droog systeem. Bij een droog systeem worden er op houten vloerdelen noppenplaten gemonteerd met een volle nop waar de slangen in worden gedrukt. Daar overheen wordt een droog systeemplaat gelegd welke met een speciale lijm en schroeven onderling worden vastgemaakt. Op de systeemplaat komt een geperforeerde schuimlaag waarop u de vloer kunt afwerken met bijvoorbeeld laminaat. De voordelen van een droog systeem zijn:

  • snelle en eenvoudige montage
  • zeer zwaar beloopbare plaat (volle nop)
  • goede isolatie
  • snelle opwarmtijd

De prijzen van een droog systeem zijn op aanvraag, en voor meer informatie over het aanleggen van een onze systemen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0186-680150. U kunt ook online een offerte aanvragen.

In 4 stappen uw offerte

Stap 1 van 4

Neem telefonisch contact op voor vrijblijvend advies

Een vraag of opmerking?

Twijfel niet en contacteer ons direct!